topbar

Klassinen hieronta

Olen koulutettu hieroja ja tarjoan Klassista hierontaa. Olen säännöllisesti lisäkouluttanut itseäni erilaisilla kursseilla joista saanut lisätyökaluja osaamiseeni.

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto jossa käsillä rentoutetaan jäykkiä lihaksia ja mieltä erilaisilla otteilla. Hierontaan tullaan useista eri syistä. Hierontaan voi myös rentoutumaan ilman että mitään paikkaa särkee tai kolottaa. Niska ja hartia seudun vaivat on aika yleinen syy miksi hakeudutaan hierontaan.


Jäsenkorjaus

Olen opiskellut muutamia jäsenkorjaus kursseja lisäkoulutuksena

Jäsenkorjaus on ikivanha sijoiltaanmenojen ja lihas- sekä jännevaivojen hoitomenetelmä.

Jäsenkorjaajalle kannattaa hakeutua, jos tuki- ja liikuntaelimissä on kipuja tai toimintarajoituksia, kuten heikentynyt puristusvoima tai käsi ei nouse suorana ylös. Yleisin jäsenkorjaajalla käynnin syy on selkävaivat.

Jäsenkorjaus on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu jäsenien luonnollisiin liikkeisiin ja niiden avulla tapahtuvaan nikamien suostutteluun omille paikoilleen. Jäsenkorjauksesta on lääkärin johdolla tehty merkittävää tutkimustyötä, jolla on pystytty myös lääketieteellisesti osoittamaan jäsenkorjauksen vaikuttavuus mm. selkä- ja niskavaivoissa.

Klassinen osteopatia

Olen opiskellut joitain kursseja klassista osteopatiaa.


Energiahoito

Energiahoitoon voi tulla kuka tahansa rentoutumaan, rauhoittumaan ja hiljentymään. Energialla on rauhoittava ja parantava vaikutus. Jokainen meistä on yksilö joten jokainen kokee energiahoidon erilaisena. Kanattaa tulla kokeilemaan.

Moni varmasti ihmettelee mitä energiahoito itseasiassa tarkoittaa ja mitä hoidossa käytettävä energia oikein on. Jos asiaa katsoo länsimaisen tieteen näkökulmasta niin emme pääse kovin pitkälle, sillä tiede ei osaa tällä hetkellä selittää mitä energiahoidossa käytettävä energia on. Vastoin yleisiä käsityksiä energiahoitoja ja niiden vaikutuksia on kuitenkin tutkittu pätevillä tieteellisillä menetelmillä ja laajoilla tutkimuksilla on saatu vahvaa näyttöä hoidossa käytettävän energian voimakkaasta parantavasta vaikutuksesta. 

Olen käynyt erilaisia energiahoito ja henkisenkasvun kursseja.

 

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoivalla hieronnalla lisätään hoidettavan nivelen liikelaajuutta ja helpotetaan kipua. Mobilisoivassa hieronnassa hoito kohdistuu lihaskudoksien lisäksi myös niveleen sekä sen ympäröiviin pehmytkudoksiin.

Mobilisoiva hieronta on suositeltavaa mm. jos kärsit esim. hermostollisista oireista esim. sormien pistely tai puutuminen, jäätynyt olkapää tai selkärangan lukkotila.