topbar

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto jossa käsillä rentoutetaan  lihaksia ja mieltä erilaisilla otteilla. Hierontaan tullaan useista eri syistä. Hierontaan voi myös rentoutumaan ilman että mitään paikkaa särkee tai kolottaa. Niska ja hartia seudun vaivat on aika yleinen syy miksi hakeudutaan hierontaan.


Jäsenkorjaus

Olen opiskellut jäsenkorjaus kursseja lisäkoulutuksena

Jäsenkorjaus on ikivanha sijoiltaanmenojen ja lihas- sekä jännevaivojen hoitomenetelmä.

Jäsenkorjaajalle kannattaa hakeutua, jos tuki- ja liikuntaelimissä on kipuja tai toimintarajoituksia, kuten heikentynyt puristusvoima tai käsi ei nouse suorana ylös. Yleisin jäsenkorjaajalla käynnin syy on selkävaivat.

Jäsenkorjaus on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu jäsenien luonnollisiin liikkeisiin ja niiden avulla tapahtuvaan nikamien suostutteluun omille paikoilleen. Jäsenkorjauksesta on lääkärin johdolla tehty merkittävää tutkimustyötä, jolla on pystytty myös lääketieteellisesti osoittamaan jäsenkorjauksen vaikuttavuus mm. selkä- ja niskavaivoissa.

Klassinen osteopatia

Olen opiskellut joitain kursseja klassista osteopatiaa.


Hyvinvointi kurssit

 

Olen käynyt muutamia energiahoito, henkisenkasvun ja hyvinvoinnin kursseja. 

 

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoivalla hieronnalla lisätään hoidettavan nivelen liikelaajuutta ja helpotetaan kipua. Mobilisoivassa hieronnassa hoito kohdistuu lihaskudoksien lisäksi myös niveleen sekä sen ympäröiviin pehmytkudoksiin.

Mobilisoiva hieronta on suositeltavaa mm. jos kärsit esim. hermostollisista oireista esim. sormien pistely tai puutuminen, jäätynyt olkapää tai selkärangan lukkotila.